I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Kabinet muzičkog u Zrenjaninu dobio ime „Tijana Jurić“

Kabinet muzičkog vaspitanja u Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“ u Zrenjaninu od juče nosi naziv „Tijana Jurić“ u sećanje na Tijanu i muzički talenat koji je imala.

Ovo je gest zrenjaninske škole u znak sećanja na Tijanu i talenat koji je imala za muziku.

tijanin-kabinet-res

– Za par godina, deca koja budu dolazila u školu, možda se neće sećati cele priče, ali kada budu bila ispred ovih vrata, mislim da će ih zaintrigirati zašto kabinet nosi baš ime „Tijana Jurić“. I sami će tražiti odgovor na to pitanje, na internetu, od nastavnika, roditelja. Tijana neće biti zaboravljena, rekao je direktor škole, Miroslav Brnjoš.

PerSu marketi

Tijanin otac, Igor Jurić, iznenađen gestom zaposlenih u školi, nije mogao da sakrije emocije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Hvala crkvenom horu, svim đacima i zaposlenima u ovoj školi.Nikada do sada mi se nije desilo da sam u isto vreme mnogo tužan, pomalo srećan, jako zahvalan i izuzetno ponosan. Ovo je gest koji nikad neću zaboraviti, rekao je Igor Jurić.

kabinet-tijana-juric-zrenjanin

tijana-klik4

Fondacija „Tijana Jurić“ juče je u toj zrenjaninskoj školi održala tri uspešne edukacije „Tijana klik“ na temu bezbedne upotrebe interneta. Edukacije je odslušalo više od 320 učenika i oko 70 roditelja i prosvetnih radnika.

tijana-klik

Fondacija „Tijana Jurić“ darovala je školi sadnicu rjabine, drvo iz popularne ruske pesme koju je Tijana za života često pevala.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh