I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Kabinet gradonačelnika: „Član Gradskog veća zaražen korona virusom“

Kabinet gradonačelnika potvrdio je da je član Gradskog veća zadužen za mesne zajednice oboleo od korona virusa, te da je hospitalizovan u Novom Sadu.

-Član Gradskog veća zadužen za mesne zajednice, kod koga je utvrđeno prisustvo koronavirusa, nalazi se na lečenju u Novom Sadu, stabilnog je zdravstvenog stanja i dobro se oseća, kažu u kabinetu.

Dodaju da su nakon potvrde da je gradski većnik zaražen koronavirusom, preduzete sve propisane mere.

PerSu marketi

-Obavljena je dezinfekcija prostorija u Gradskoj kući u Zrenjaninu, a pojedini funkcioneri koji su bili u kontaktu sa članom Gradskog veća su testirani. Svi nalazi testiranih su negativni na prisustvo koronavirusa. Takođe, svi oni se,
bez obzira na to, nalaze u kućnoj izolaciji, kako je i predviđeno procedurom u ovakvim slučajevima. U kućnoj izolaciji se nalazi i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, i oseća se dobro. Sve aktivnosti u lokalnoj samoupravi se obavljaju i odvijaju po planu, kažu u kabinetu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Iskoristio bih još jednom priliku da pozovem sve građane da slušaju savete stručnjaka, pridržavaju se mera koje je propisala država i da ostanu kod svojih kuća. Samo na taj način možemo da dobijemo ovu bitku sa koronavirusom – poručio je Janjić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh