I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Jun u znaku Korzo festa

Centralni gradski događaj u prethodna dva dana bio je svakako Korzo fest koji je već sada na polovini meseca opravdao ideju organizatora okupivši izuzetno veliki broj građana. Korzo fest će trajati do kraja juna i oni sugrađani koji nisu do sada posetili jednu od brojnih manifestacija uokvirenih imenom „Korzo fest“ mogu to učiniti svake večeri.

Sugrađane su svojevrsnim nastupom zabavili naši stariji sugrađani u narodnim nošnjama- “ Gradnulički biseri “ i članovi “ Gerontološkog kluba „,  bogatim kulturno umetničkim programom, a na drugoj strani ulice su šetale vile i Jagodica bobica, slikari su uživali u stvaranju, nakon čega je nastupio i bend “ Stardast „. Ovaj bend u sastavu Vladimir Grubanov, Svetlana Gvero, Boro Rakić, Vlada i Dejan Nikolić –  izveo je jedinstven repertoar kojim su posetioci doživeli povratak u godine za nama.

Da su Italijani ti koji svojim temperamentom mogu da podignu atmosferu gde god se pojave, pokazalo se i  prilikom koncerta koji su priredili u centru Zrenjanina. Mnogobrojni posetioci imali su priliku da uživaju u napolitanskim pesmama i jedinstvenom nastupu veselih muzičara koje je vreme ovoga puta poslužilo. “ Moreska Nova “ je sastav koji je i prošle godine izazvao oduševljenje publike i u potpunosti opravdao očekivanja frontmena Sandra Varvare.

Nastavlja se dobar ritam u glavnoj ulici maštovito osmišljenim programom koji će pogodovati svim generacijama. Ideja da „glavni sokak“ oživi, definitivno je uspela!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh