I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Još nam je jedino smeh ostao – Srđan Olman nasmejao Zrenjanince do suza (VIDEO)

Popularni stand up komičar Srđan Olman nastupio je pred Zrenjanincima u gotovo popunjenoj velikoj sali Kulturnog centra, a njegov „šou“ nosi ime „Šta nas je snašlo?“.

Olman na duhovit način u 70 minutnom nastupu opisuje sve ono što nam se dešava od marta 2020. – Ispočetka smo svi bili uplašeni jer nismo znali šta nam se dešava, šta nas je snašlo. Sada nam je izgleda jedino smeh ostao kao odgovor na sve ovo oko nas – kaže Olman govoreći o epidemiji virusa korona koja mu je bila ideja vodilja ove predstave.

Tokom nastupa on obrađuje odnosno dotiče i druge aktuelne teme, improvizuje, živo interaktira sa publikom što na svakom pa je i na ovom nastupu dalo posebnu draž, a neizbežno je da dotakne i lokalne teme. Tako je u Zrenjaninu i to već u prvoj rečenici dotakao našu tačku bolniju i od korone, a to je voda. – To vam je tako, što više problema to se više branimo smehom, a mi kao komičari imamo neiscrpan izvor inspiracije. Da živimo u Švajcarskoj verujem da bi umrli od dosade – šaljivo je nabacio Srđan Olman. Deo nastupa i izjavu pogledajte u našem video prilogu.

I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh