I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Još malo pa – pijaca

Čelična konstrukcija koja će biti osnov buduće natkrivene pijace u najmnogoljudskijem naselju Bagljaš, privlači ovih dana znatiželjne pešake i one koji nakratko“bace“ pogled iz svojih automobila. Izgradnjom nove i moderne pijace, trgovci na tezgama dobiće po prvi put kvalitetnu zaštitu iznad prostora na kojem provode veći deo svog dana, naročito u letnjem periodu kada su dani duži. Kiša, vetar i sneg takođe neće više uticati na posećenost građana pijaci pa se prodavci već sada nadaju i dobroj zimskoj sezoni nakon dugog niza godina u kojima su radili u nezahvlanim uslovima.

Završetak radova predviđen je za 8. jun i očekuje se da će izvođači radova ispoštovati rok kako bi tezge koje su privremeno izmeštene na obližnji parking, bile vraćene na nekadašnju lokaciju. Novi objekat imaće moderan izgled zahvaljujući kojem će Bagljaš imati jedinstvenu pijacu u gradu na koju se čekalo godinama.

PerSu marketi
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh