I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Još jedan uspeh mladih izviđača Odreda „Čiča Janko“

Odred Izviđača „Čiča Janko“ iz Peleza proteklog vikinda učestovao je na takmičenju poletaraca i izviđača u Subotici. Ovaj prvi susret poletaraca i mlađih izviđača pod nazivom „Prva lasta„ organizovao je Odred izviđača „Subotica“.

– Naš odred je učestovao sa 27 poletaraca i sedam mlađih izviđača, a ekipe su bile sastavljene od dece iz Perleza, Ečke, Idvora i Farkaždina, kaže za naš portal Dragan Musić, starešina odreda.

Igre su se odvijale u gradskom parku, gde je postavljen poligon spretnosti, a nove generacije najmlađih izviđača pokazali su da su u dobroj formi i uspešni u svim postavljenim disciplinama. Nakon takmičarskog dela svi učesnici su posetili Crveni krst gde su imali predavanje i radionicu. U sredu uveče je organizovana zabava uz pinjatu, a dan kasnije bio je namenjen pakovanju opreme, zatvaranju akcije i proglašenju rezultata.

Fordomanija

Prvo, drugo i treće mesto osvojili su perleski poletaraci – “Medene pčelice“, drugo mesto „Munje“, i treće „Tamiški delfini“, dok su mlađi izviđači osvojili drugo mesto u svojoj kategoriji.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

3. mesto – „Tamiški delfini“

2. mesto – „Munje“

1. mesto – „Medene pčelice“

2. mesto – mlađi izviđači „Uragan“

– I ovaj put nije izostalo lepo druženje sa drugim odredima i upoznavanje sa novim prijatelja iz drugih sredina, dodaje Musić.

Na takmičenji i u druženju ovaj put učestvovali su Sara Antonijević, Jovana Rakita, Magdalena Mauk, Katarina Likić, Tijana Jandrić, Nikolina Mirkov, Dalibor Stojšić, Miloš Stefanović, Nikola Savić, Srđan Stanišić, Branislav Mrgić, Aca Antonijević, Mihajlo Mauk, Predrag Kiza, Anastasija Stanojković, Marina Velemirov, Luka Velemirov, Ivan Stankov, Mitra Ivkov, Marko Ivkov, Stevica Nikolić, Mihajlo Mihajlović, Jovana Jovanović, Teodora Stepanović, Ivana Vukov, Emina Božanić, Dragana Vukov, Aleksandra Zakić, Luka Marjanović, Milorad Putić, Mina Mećavin, Elena Božin, Bojana Vijatov, Aleksandra Gilezan i Dragan Musić.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh