I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Još jedan uspeh mladih izviđača iz Perleza

Članovi Оdreda izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza nedavno su, sa tri ekipe poletaraca i jednom ekipom mlađih izviđača sastavljenih od takmičara iz Farkaždina, Stajićeva i Perleza, učestvovali na takmičenju poletaraca i izviđača održanom u Starčevu.

Izviđački višeboj, koji je organizovan od strane Odreda izviđača „Nadel“, odvijao se u okviru tradicionalne seoske slave pod nazivom „Dani druženja – Starčevo 2017“.

PerSu marketi

Organizatori su za sve učesnike pripremili kreativne i zanimljive igre, koje su se odvijale u parku u centru naselja. Zahvaljujući marljivom radu, trudu i strpljenju, Odred izviđača „Čiča Janko“ је svoju kolekciju nagrada i priznanja obogatio sa još dva pehara.

Prvo mesto је osvojila ekipa pod nazivom„Uragan“, drugo mesto je pripalo ekipi „Perleški pirati“, dok su „Perleški pilići“ zauzeli odlično peto mesto. U disciplini orijetiring u kategoriji poletaraca prvo mesto je zauzela ekipa „Perleški pirati“, dok su u kategoriji mlađih izviđača takmičari eкиpe „Twiti“ zauzeli drugo mesto.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Takmičarske ekipe poletaraca su činili Ana Živkov, Anastasija Milenković, Jelena Milin, Nikola Velemirov, Mladen Lišin, Nikola Savić, Aleksandar Antonijević, Dijana Ratković, Milica Novakov, Marina Velemirov, Andrej Gađanski i David Živkov, dok su ekipu mlađih izviđača „Twiti“ predstavljali Angela Biki, Nikola Velemirov i Milena Ratković.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh