I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

JKP „Vodovod i kanalizacija“: Havarija na magistralnom vodu u ulici Cara Dušana

Prema poslednjoj informaciji iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ posle 17 časova su završeni radovi na sanaciji havarije. Voda je puštena u mrežu u ulicama koje su bile bez vode, tako da je trenutno vodosnabdevanje na teritoriji celog grada stabilno i uredno.

 

Ranije u prepodnevnim časovima došlo je do havarije na magistralnom vodu vodovodne mreže u blizini raskrsnice ulica Cara Dušana i Slovačke u gradskom naselju Gradnulica.

Nakon uklanjanja stabla i korenja koji su onemogućavali pristup mestu kvara započeti su radovi na sanaciji havarije na magistralnom vodu vodovodne mreže u ulici Cara Dušana. Zbog obima kvara i njegove specifičnosti radovi će potrajati više časova.

I Taxi Zrenjanin

 

Odmah po saznanju ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin su izašle na teren i započele radove na sanaciji kvara. Prilazak neposrednom mestu kvara onemogućavalo je razgranato korenje velikog stabla, zbog čega su angažovani radnici Elektrodistribucije da isključe struju kako bi radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ bezbedno uklonili stablo i korenje. Pomenuti radovi završeni su oko 14 časova, čime su stvoreni uslovi za otpočinjanje sanacije kvara na magistralnom vodu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kvar na magistralnom vodu je većeg obima i zbog specifičnosti samih radova trenutno se ne mogu dati precizne procene kada će radovi biti završeni, a sigurno je da će potrajati više časova.

Zahvaljujući angažovanju radnika na terenu, dok traju radovi obezbeđeno je vodosnabdevanje većem delu grada koji se snabdeva vodom sa ovog magistralnog voda, a bez vode su trenutno deo ulice Cara Dušana, Slovačke i ulica koje gravitiraju ka Karađorđevom parku. Tokom izvođenja radova postoji mogućnost povremenog pada pritiska vode u mreži. Do zamućenja vode u delovima grada koji se snabdevaju vodom sa ovog magistralnog voda došlo je zbog pomenute havarije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh