I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

JKP „Čistoća i zelenilo“ raščišćava teren nakon oluje

Dvadeset troje radnika JKP „Čistoća i zelenilo“ izašlo je na ulice neposredno nakon oluje kako bi intervenisali najpre na onim mestima na kojima su iščupana i slomljena stabla remetila saobraćaj i ugrožavala bezbednost ljudi, potvrdila je našem portalu Slavica Ćirović, šef Odseka javnih zelenih i prometnih površina tog preduzeća.

Na terenu su tri korpe sa testerašima, 5 vozila za sakupljanje grana i biljnog materijala, kao i jedan kip za utovar.

Ovo preduzeće obavlja saniranje terena u saradnji sa Komunalnom policijom, Komunalnom inspekcijom i vatrogasnim jedinicama.

Fordomanija

Do sada su ekipe obišle 30 lokacija, a prema rečima Ćirovićeve, na terenu ima dosta oborenih i iščupanih stabala, kao i onih koja nisu pala na zelju nego na kuće i objekte. Prijavljeno je oštećenje automobila na tri lokacije – u naseljima Mala Amerika i Ruže Šulman, kao i u Nušićevoj ulici.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U ovom prvom izlasku na teren saniraće se nejkrupniji problemi, a radnici „Čistoće i zelenila“ nastaviće da sakupljaju grane i da čiste teren i u narednim danima.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh