I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

JKP „Čistoća i zelenilo“ po treći put pobednik turnira „Igrajmo za 16“ u Zrenjaninu (VIDEO)

Pobednik ovogodišnjeg memorijalnog turnira „Igrajmo za 16“ u Zrenjaninu je ekipa Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“.

Oni su u finalu savladali tim Vojvoda Stepe rezultatom 7:2. Golove za Stepčane postigli su Klać i Galić, a za tim pobednika Markov, Tomin, Drndarević te po dva puta Varadinac i Janković.

Pehar i medalje pobedničkoj ekipi predali su predstavnici loklane samouprave Simo Salapura, Sportskog saveza Vukosava Atanacković i jedan od organizatora turnira u Zrenjaninu Nikola Božović.

Fordomanija

Ovo je treći put da se ekipa „Čistoće i zelenila“ plasirala na finalni deo turnira grupe gradovi u Beogradu, a koji će se igrati narednog vikenda.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ove godine je nastupilo osam ekipa sa više od 80 fudbalera, a tokom predhodnih godina je igralo 17 različitih ekipa koje je sačinjavalo više od 300 fudbalera. Ove godine će sem fudbala prvi put biti organizovan i turnir u košarci.

Snimak finalnog susreta JKP „Čistoća i zelenilo“ – Vojvoda Stepa

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh