I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

JKP „Čistoća i zelenilo“ otpočelo intenzivno pranje ulica u noćnim časovima

Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin, otpočelo je intezivno pranje gradskih ulica kako je to planom i programom predviđeno. Ulice se peru noću, u periodu od 20h do 04 h.

U Službi javne higijene JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, preduzete su sve bezbednosne mere u cilju zaštite zaposlenih i građana.

Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin moli sugrađane da ne ostavljaju komunalni kabasti otpad u koji spadaju šut, dotrajala bela tehnika, stari nameštaj i dr, kao ni baštenski otpad, oko kontejnera, kako ne bi došlo do stvaranja mini divljih deponija, a samim tim će pomoći da naš grad bude čisti i bezbedan. Odlaganjem komunalnog kabastog otpada oko kontejnera, otežava se pristup radnicima i kamionima auto-smećarima da iste isprazne.

I Taxi Zrenjanin

“Čistoća“ podseća da je odlaganje komunalnog kabastog otpada na gradsku deponiju besplatno za fizička lica, odnosno građane, ukoliko ga dovezu svojim prevozom, svaki dan u periodu od 7-15 h. Prilikom dolaska građani treba da se jave portiru na ulazu u deponiju. Dodatne informacije mogu se dobiti i putem telefona 064/811-68-64.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

VIDEO

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh