I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

JKP „Čistoća i zelenilo“ angažuje dodatni broj radnika za Dane piva

Služba za održavanje javno prometnih površina JKP „Čistoća i zelenilo“ angažovaće ukupno 50 radnika za potrebe održavanja čistoće javnih površiva u vreme manifestacije Dani piva. Radnici te službe intenzivno će čistiti centar grada, Trg slobode, Žitni trg, parking na prevlaci, Ulicu Miroslava Tirša i okolne ulice.

Najavljeno je i da će se intenzivnije čistiti Plankert park u kojem će ove godine biti organizovani dečiji programi.

Pored radne snage biće angažovana i specijalna vozila – dve čistilice, traktor, dva kamiona, vozilo za odnošenje komunalnog otpada (specijalka), kao i cisterne za pranje.

PerSu marketi

-Za ovu priliku obezbedićemo dovoljan broj kontejnera. Veći broj će biti postavljen na Žitnom Trgu, Trgu slobode i parkingu na Prevlaci, i prazniće se dva puta dnevno. Na oba trga biće postavljeni i žičani kontejneri za otpatke koji će se prazniti dva puta – jednom u toku dana, a onda po završetku rada štandova. Radnici dežurne ekipe, njih troje do četvoro, biće spremni da uz angažovanje kamiona reaguju i na hitne intervencije u toku dana, gde se bude ukazala potreba. Nakon zatvaranja manifestacije Dani piva, radnicima našeg preduzeća biće potrebno još dva do tri dana da detaljno očiste i dovedu u prvobitno stanje glavna mesta događaja, kao i centralnu gradsku zonu, kažu u JKP „Čistoća i zelenilo“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Oni apeluju na građane da vode računa o otpadu, da ga odlažu na mesta koja su predviđena za to, i da se tako pokažu kao pravi domaćini.

-Nakon zatvaranja manifestavcije, radnicima našeg preduzeća biće potrebno još dva do tri dana da detaljno očiste i dovedu u prvobitno stanje glavna mesta događaja, i centralnu gradsku zonu, kažu u preduzeću „Čistoća i zelenilo“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh