I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Jednokratna finansijska pomoć učenicima srednjih škola

Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i interno raseljenim licima iz Novog Sada raspisao je javni poziv za dodelu jednokratne finansijske pomoći učenicima srednjih škola iz izbegličkih i raseljeničkih porodica na teritoriji AP Vojvodine.

Javni poziv je otvoren od 1. oktobra do 30. novembra 2017. godine, a pomoć je namenjena učenicima drugog, trećeg i četvrtog razreda.

Javni poziv i obrasci za prijavu objavljeni su na sajtu fonda: www.fondajnfort.rs , a mogu se preuzeti i kod poverenika za izbeglice i migracije u lokalnim samoupravama.

PerSu marketi

Prijave za javni poziv podnose se neposredno Fondu za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i interno raseljenim licima ili putem pošte preporučenom pošiljkom na sledeću adresu:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

FOND ZA PRUŽANJE POMOĆI IZBEGLIM, PROGNANIM I INTERNO RASELJENIM LICIMA

BULEVAR MIHAJLA PUPINA 25

21 000 NOVI SAD

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona Fonda: 021/475-4295, ili na broj telefona poverenika za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina: 023/315-0186 – stoji u saopštenju poverenika za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina Vjerke Hrubik.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh