I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Jedan broj vozača i dalje upravlja vozilom bez vozačke dozvole

Na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, od toga tri sa povređenim licima.

Jedno lice je zadobilo teške telesne povrede a četiri lica lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 302.000,00 dinara.

Jedna saobraćajna nezgoda dogodila se zbog nepropisne radnje vozilom, a ostale tri zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom.

I-Taxi

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka su podneti protiv 17 učesnika u saobraćaju i izdato je 63 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 8 vozača, od toga, 2 vozača zbog upravljanja vozilom bez vozačke dozvole i 3 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, i 3 vozača zbog ostalih vrsta isključenja. Takođe, iz saobraćaja je isključeno 4 vozila, od kojih 2 zbog tehničke neispravnosti i 2 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice.

-Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju saobraćajnih propisa. Pripadnici saobraćajne policije će pojačati kontrolu vozača i vozila, s tim da će posebnu pažnju usmeriti na kontrolu i sankcionisanje vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i vozača koji nepoštuju ograničenje brzine kretanja. Takođe, u narednom periodu pojačaće se kontrola vozača dvotočkaša, odnosno vozača motocikala, mopeda i bicikala, s tim da će posebna pažnja biti usmerena na kontrolu i sankcionisanje vozača koji upravljaju ovom vrstom vozila pod dejstvom alkohola i bez odgovarajuće kategorije, kažu u Policijskoj upravi Zrenjanin.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh