I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Javni poziv za zakup 40 stambenih jedinica za izbeglice

Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije objavio je 28. decembra javni poziv za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica davanjem u zakup 40 stambenih jedinica sa mogućnošću kupovine na teritoriji grada Zrenjanina.

podnosenje-dokumenata-izbeglice1 (1)

Na osnovu tog poziva korisnici mogu biti lica koja su, usled događaja iz perioda od 1991. godine do 1995. godine, stekla status izbeglice u Republici Srbiji, bez obzira na njihov status u vreme rešavanja stambene potrebe, i to:

− izbeglice koje žive u kolektivnim centrima ili nekom drugom vidu kolektivnog smeštaja, formalnog ili neformalnog, i
− ugrožene izbeglice u privatnom smeštaju i bivšim nosiocima stanarskog prava, a koje su bez trajnog rešenja u zemlji porekla ili Republici Srbiji, a sve prema utvrđenim kriterijumima ugroženosti.

I Taxi Zrenjanin

Zainteresovana lica podnose prijave na javni poziv sa potrebnim dokazima Komisiji za izbor korisnika grada Zrenjanina, a rok za podnošenje prijave sa potrebnim dokazima je 29. januar 2016. godine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Dokumentacija se dostavlja u pisarnicu Grada Zrenjanina ili putem pošte na adresu: Trg slobode br.10, 23000 Zrenjanin sa napomenom „Za javni poziv – RSP, Podprojekat 5 – stambene jedinice”.

Detaljne informacije o uslovima i potrebnoj dokumntaciji pročitajte OVDE.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh