I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Javni poziv za ostvarivanje prava na povlašćen gradski prevoz

Gradonačelnik grada Zrenjanina Čedomir Janjić uputio je Javni poziv za ostvarivanje prava na povlašćen gradski prevoz na teritoriji Grada Zrenjanina u 2019. godini.

Pravo na povlašćen gradski prevoz, uz potrebnu dokumentaciju, mogu ostvariti lica sa prebivalištem na teritoriji grada Zrenjanina, i to – određene kategorije dece i učenika, penzioneri, osobe s invaliditetom, određene kategorije bolesnih lica, vojni i civilni ratni invalidi i učesnici rata posle 17.08.1990. godine, doborovoljni davaoci krvi i davaoci organa.

Pravo na povlašćen prevoz podrazumeva izdavanje besplatne godišnje karte za javni prevoz putnika na teritoriji grada Zrenjanina. Učenici ovo pravo ostvaruju u tekućoj školskoj godini, osim ako rešenjem Odeljenja za društvene delatnosti Gradske uprave Zrenjanin nije drugačije predviđeno.

PerSu marketi

Takođe, Odeljenje za društvene delatnosti može, u izuzetnim situacijama, doneti Rešenje u pojedinačnim slučajevima i odobriti pravo na povlašćen prevoz i korisniku koji nije obuhvaćen nekom od kategorija lica, a za kog se, na osnovu stručne procene i utvrđenog činjeničnog stanja, smatra da bi bilo opravdano priznati ovo pravo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Detalji Javnog poziva i način podnošenja dokumentacije objavljeni su na internet prezentaciji Grada Zrenjanina, na stranici http://www.zrenjanin.rs/1-334-0-0/Oglasi-i-konkursi   

Rok za ostvarivanje prava na povlašćen gradski prevoz je do 1. februara 2019. godine. 

Izvor: zrenjanin.rs

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh