I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Amerikanac predaje JavaScript u Startitu

U četvrtak, 8. jun u 18h u Startit Centra Zrenjani će se pričati o programskom jeziku JavaScript, gde ćete moći da se upoznate sa osnovama i saznate zašto je baš on popularan među programerima.

O predavanju

Max Savin će pričati o tome zašto je JavaScript tako popularan u svetu, slušaćete o osnovama i načinu kreiranja programa koristeći se ovim programskim jezikom. Pričaće o tome kako programski jezik funkcioniše, o njegovim prednostima i na kraju će pokazati kako napraviti manji program.

Šta je JavaScript

JavaScript je programski jezik koji web sajtu daje interaktivnost. To je programski jezik koji se prvenstveno koristi za definisanje funkcionalnosti internet sajtova. Radi se o dinamičnom jeziku, sa skromnom podrškom za objektno orijentisano programiranje.

I Taxi Zrenjanin

Predavač

Max Savin je preduzetnik. Svoju karijeru je počeo kao dizajner i marketing stručnjak, a kasnije je odlučio da se posveti razvoju softvera. Rođen je u Srbiji i odselio se kao dete, a sada opet živi ovde i radi iz našeg Startit Centra u Zrenjaninu. Nedavno je kreirao Meteor Toys Meteor Candy. Max je dugo godina živeo u Americi i obzirom da ne priča srpski, predavanje će biti na engleskom.

Prijava

Ovaj događaj je zakazan za četvrtak, 8. juna u 18č na adresi Trg slobode 7 (zgrada Pozorišta, na prvom spratu). Ulaz je besplatan, ali su mesta ograničena i svoje mesto možete rezervisati popunjavanjem sledeće forme.

Sve aktivnosti Startit Centra pratite putem njihove Facebook stranice

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh