I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Janjić : napravićemo najbolji akva park u Srbiji

Zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić obišao je danas radove na sanaciji zatvorenog bazena i tom prilikom istakao da će završetkom tih radova biti poboljšani uslovi a istovremeno i stvorena mogućnost za“stvaranje novih olimpijaca i novih državnih pravaka“.

– Zrenjanin je poznat po plivačima, ali i lošim uslovima za treniranje. Mislim da ćemo ovom sanacijom taj problem eleminisati. To je samo prvi korak koji grad čini za plivače i vaterpoliste, a u planu je, kao što smo to u predizbornoj kampanji obećavali, izgradnja akva parka. Napravićemo akva park za vreme našeg mandata, ali ne kao što imamo priliku da vidimo u drugim gradovima, već nam je namera da imamo najbolji vodeni park u Srbiji. Radimo na tome, krenuli smo u izradu projekata i hoćemo vodeni park koji će raditi dvanaest meseci i koji će biti prava turistička meka ovde – naveo je Janjić.

Upravnik bazena Dušan Damjanovićpodsetio je da su radovi na rekonstrukciji otpočeli počeli ovog leta, a plan je da se završe 1. oktobra. – Radimo na zameni pločica, instalacija, sanitarnih čvorova i svim detaljima koji će doprineti da bazen bude funkcionalniji za građane i sportiste.

Vrednost radova iznosi 17 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz gradskog budžeta.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh