I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Janjić: „Investitor uspeo da prečisti vodu, rezultati analiza odlični“

„Danas je Zavod za javno zdravlje Zrenjanin objavio rezultate analiza vode na izlazu iz postrojenja za preradu i one jasno pokazuju da je investitor uspeo da prečisti vodu i dovede je do toga da ona sada odgovara svim parametrima“, saopšteno je večeras iz Kabineta gradonačelnika Zrenjanina.

Dodato je da je postignuto da voda na izlazu iz postrojenja odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti vode, ali i voda u gradskoj mreži.

Prema rečima gradonačelnika Čedomira Janjića, građani neće dugo čekati na skidanje zabrane na uporebu vode.

PerSu marketi

„Sa izuzetno velikim razlogom za optimizam želim da poručim građanima Zrenjanina da smo napokon uspeli da prečistimo vodu i stavimo je u okvire koje nalažu Zakon i Pravilnik. Ova informacija je od izuzetnog značaja za sve građane i smatram da baš sada, u ovoj teškoj situaciji, kada se cela država nalazi u vanrednom stanju zbog pandemije koronavirusa, građanima mogu da saopštim da smo na korak od skidanja zabrane. Moji saradnici i ja i pored svih nedaća i sabotaža na koje smo nailazili pri reševanju ovog problema radimo danonoćno na sledećem koraku, a to je dugo očekivano skidanje zabrane. U prethodnom periodu je bilo najava da će ovaj problem biti rešen ali sada imamo rezultat koji nam jasno pokazuje da smo uspeli da napravimo ozbiljan pomak”, poručio je gradonačelnik Janjić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Janjić je napomenuo i da je u toku rešavanje problema sa pritiskom u mreži i da će vrlo brzo i on biti rešen.

„Takođe želim da poručim građanima da radimo na hitnom rešavanju problema vezanog za pritisak vode u mreži“, rekao je Janjić.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh