I love Zrenjanin portal

 • AD POLET
 • 3D gradjevinska kuca
 • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Jača za još jedno iskustvo: Zorana Ivanić objavila knjigu „7 dana do transformacije”

Naša sugrađanka Zorana Zoka Ivanić, javnosti je postala poznata po hrabroj borbi protiv distonije, bolesti koja je prati od šeste godine od rođenja. Cela zemlja pričala je i mnogi su pomogli da Zorana ode u Južnu Koreju na terapije, odakle se vratila još jača.

Danas, ova mlada devojka svojim iskustvom motiviše druge. Nedavno je objavila knjigu pod nazivom “7 dana do transformacije”. U knjizi je podelila svoja znanja, i uputila na korake koje je potrebno napraviti, da bismo poboljšali svoj rad, razmišljanje, stavove i ostvarili napredak.

-Ova knjiga napisana je kao poklon moje duše vašoj duši. Moj cilj i naum koji sam imala dok sam je pisala, jeste da stvorite neku rutinu čitajući je, ali onu dobru, zdravu rutinu. Ideju da napišem knjigu, imala sam čini mi se još u pelenama. Kao dete sam volela da piskaram i smišljam besmislene rime, da bojim vežbanku za pismene zadatke, zamišljajući kako zapravo ilustrujem korice svoje knjige, i pišem je. Negde se to usput izgubilo kako je došlo tinejdžersko doba, i sumnja u sebe. No, i to sam prevazišla, i snovi iz detinjstva su konačno ostvareni. Mnogi misle da je pisanje knjige dug i mukotrpan posao. Kad nešto volite i pišete svakodnevno, to nije slučaj. Meni je trebalo dva messeca, plus – minus koji dan, izjavila je Zorana za naš portal.

I Taxi Zrenjanin

Iako naslov sadrži „7 dana“, to svakako nije dovoljna odrednica u okviru koje se čovek može unaprediti. Ali svakodnevno, sedmodnevno poklanjanje pažnje sopstvenom životu i posvećivanje sebi, može da izrodi impresivne rezultate. Vežbe koje je Zorana Ivanić navela u svojoj knjizi, predviđene su za svakodnevno ponavljanje, a period potrebnog ponavljanja je različit za svaku osobu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Naravno, sve što je napisano lepo i bajno zvuči, ali dok vi ne primenite i ne uradite vežbe navedene u knjizi, „džabe ste krečili“. Bacili ste i novac na knjigu, i vreme na čitanje. Neminovno je da će vam vežbe iz ove knjige dosaditi. I ja zaista jedva čekam taj trenutak. Znate li zašto? Iz jednog jedinog razloga, jer to znači da ste dovoljno napredovali da nastavite dalje. Obožavam kada me pitaju, da li je sedam dana dovoljno za transformaciju, i moj odgovor je uvek isti – NE, nije moguće. Baš zbog toga sam pomenula da vam je potrebna hrabrost. Hrabrost da istrajete i da zaista uradite vežbe zadate na kraju svakog poglavlja. Istrajnost i rad, primena i akcija, dovešće vas do momenta kada ćete zaista osetiti da se nešto zapravo dešava. To je momenat krunisanja svog vašeg truda, pojašnjava Zorana.

Knjiga donosi 7 različitih poglavlja kroz 7 dana koje treba da iskoristimo ne bismo poveli svoj život u nekom novom i boljem smeru.

-Sedam dana za 7 segmenata u životu su odlična odskočna daska za dalji rad i napredak, kaže Zorana.

 • DAN 1: Podrška od Boga/Univerzuma
 • DAN 2: Produktivnost na višem nivou
 • DAN 3: Namigni najlepšoj osobi na svetu
 • DAN 4: Oprost za ponos
 • DAN 5: Tuđe mišljenje kao otirač
 • DAN 6: Samoisceljenje
 • DAN 7: Ljubav kao završna osnova

Na kraju razgovora, pozivajući sve sugađane na promociju knjige, dodaje: „Ne bih rekla da je knjiga namenjena svima. Za ovakve knjige i promenu, potrebna je hrabrost. Pa želim da pitam vaše čitatelje: Ima li takvih među njima?”

Promocija Zoranine knjige biće održana u prostorijama Startit Centra (bivše prostorije kluba “Zeleno zvono”), 8. decembra, sa početkom u 18 h.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh