I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Izviđači iz Perleza treći na međunarodnom takmičenju u Temerinu

Odred izviđača „Čiča Janko„ iz Peleza učestvovao je na međunarodnom takmičenju Memorijal „Božo Kosanović„ koje je organizovao Odred izviđača „Temerin“. Reč je o sedmom po redu susretu u ovom mestu, koji je na terenu „Vašarište“, okupio izviđače iz Srbije i regiona.

U subotu su održana takmičenja u osam disciplina, a poletarci su imali zadatke poput rešavanje testa iz oblasti očuvanja životne sredine, vezivanje čvorova, razvrstavanje ambalažnog otpada, prepoznavanje divljih životinja po vrsti, prepoznavanje četinarskih i listopadnih vrsta drveća, određivanje koji deo lekovite biljke se koristi za ishranu ili za čaj, slagalica i poligon spretnosti.

Odred izviđača „Čiča Janko„  je nastupio sa 17 članova koji su bili podeljeni u dve ekipe – „Perleški pirati“ i „Munje“. Ove dve ekipe činili su poletarci i pčelice iz Peleza i Idvora.

PerSu marketi

Rezultati u kategoriji poletaraca

Treće mesto zauzela je ekipa „Munje„ u sastavu Dragana Vukov, Mina Mećavin, Aleksandra Zakić, Luka Marjanović, Lazar Marjanović, Milan Miler, Anastasija Stanojković, Ivana Vukov (predvodnica)

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kao najbrojnija ekipa priznanje su dobili i „Perleški Pirati“ u sastavu Magdalena Mauk, Aleksandar Antonijević, Jovana Rakita, Mihajlo Mauka, Tijana Jandrić, Nemanja Jekić, Luka Hegediš, i Sara Antonijević (predvodnica).

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh