I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Izviđači iz Perleza treći na međunarodnom takmičenju u Temerinu

Odred izviđača „Čiča Janko„ iz Peleza učestvovao je na međunarodnom takmičenju Memorijal „Božo Kosanović„ koje je organizovao Odred izviđača „Temerin“. Reč je o sedmom po redu susretu u ovom mestu, koji je na terenu „Vašarište“, okupio izviđače iz Srbije i regiona.

U subotu su održana takmičenja u osam disciplina, a poletarci su imali zadatke poput rešavanje testa iz oblasti očuvanja životne sredine, vezivanje čvorova, razvrstavanje ambalažnog otpada, prepoznavanje divljih životinja po vrsti, prepoznavanje četinarskih i listopadnih vrsta drveća, određivanje koji deo lekovite biljke se koristi za ishranu ili za čaj, slagalica i poligon spretnosti.

Odred izviđača „Čiča Janko„  je nastupio sa 17 članova koji su bili podeljeni u dve ekipe – „Perleški pirati“ i „Munje“. Ove dve ekipe činili su poletarci i pčelice iz Peleza i Idvora.

PerSu marketi

Rezultati u kategoriji poletaraca

Treće mesto zauzela je ekipa „Munje„ u sastavu Dragana Vukov, Mina Mećavin, Aleksandra Zakić, Luka Marjanović, Lazar Marjanović, Milan Miler, Anastasija Stanojković, Ivana Vukov (predvodnica)

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kao najbrojnija ekipa priznanje su dobili i „Perleški Pirati“ u sastavu Magdalena Mauk, Aleksandar Antonijević, Jovana Rakita, Mihajlo Mauka, Tijana Jandrić, Nemanja Jekić, Luka Hegediš, i Sara Antonijević (predvodnica).

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh