I love Zrenjanin portal

 • Aviv park Zrenjanin
 • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Izviđači iz Perleza osvojili prvo nesto na takmičenju u Kragujevcu

Odred Izviđača „Čiča Janko” iz Peleza, od 24. do 26. avgusta učestovao je na takmičenju poletaraca i izviđača u Kragujevcu sa dve ekipe poletaraca sastavljene od dece iz Perleza, Farkaždina i Idvora. Ekipe ovog odreda ostvarile su zapažene rezultate – „Perleški pirati” osvojili su prvo, a „Tviti” šesto mesto.

Ovaj izviđački višeboj pod nazivom „16. Bobini Dani” održao se u kragujevačkoj Botaničkoj bašti, u organizaciji odreda izviđača „ Bogoljub Boba Petrović”.

Domaćin je spremio interesatne discipline za kategoriju poletaraca. Igre su se odvijale u Šumaricama gde je bilo potrebno da poletarci pomoću putnih znakova pronađu sve zadate tačke, na kojima su ih čekali razni izazovi: paljenje vatre, crtanje panoramskog snimaka, poruka kurira, ekipni i pojedinačni test i igra memorije koja je bila u Velikom Parku gde je bio i kraj prvog dela takmičenja.

I Taxi Zrenjanin

U popodnevnim časovima počeo je drugi deo takmičenja koji se odvijao posle ručka u Botaničkoj Bašti, gde su poletarci vezivali čvorove, igrali igre otimanja marame i dopuna karte. Ekipe Odreda „ Čiča Janko” iz Perleza, bile su raspoložene, motivisane, demonstrirale su dobru formu i odlični rezultati nisu izostali. Odred je obogatio svoju kolekciju još jednim peharom – prvo mesto osvojila je ekipa „Perleški pirati”, a ekipa „Twiti” šesto.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ovom prilikom svi članovi Odreda imali su idealnu priliku da obiđu sve spomenike koji se nalazile u Šumaricama i Muzej u kojem su se upisali u knjigu utisaka.

Ekipa „Perleški pirati”

 1. Sara Antonijević
 2. Mladen Lišin
 3. Aleksandar Antonijević
 4. Dalibor Stojšić
 5. Luka Hegediš
 6. Tijana Jandrić
 7. Andrija Grković

Ekipa „Twiti”

 1. Ivana Vukov
 2. Mina Mećavin
 3. Jovana Žarkov
 4. Jelena Mećavin
 5. Aleksandra Zakić
 6. Dragana Vukov
 7. Pera Lakičin

predvodnik : Jovana Jovanović

starešina Odreda: Dragan Musić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
 • Divider

 • Divider
Na vrh