I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Izuzetni rezultati učenika Tehničke škole Zrenjanin na nekoliko takmičenja

Na 27. regionalnom takmičenju učenika mašinskih škola Republike Srbije Region sever – Vojvodina, koje je održano  u Tehničkoj školi ,,Sava Munćan“ u Beloj Crkvi  učenici Tehničke škole Zrenjanin ostvarili su izuzetne rezultate.

Mateja Tomaš učenik 2. razreda osvojio je prvo mesto u okviru predmeta Kompjuterska grafika, a Bojan Dumanić takođe učenik 2. razreda, treće mesto iz istog predmeta.  Milan Halas (drugi razred), Momčilo Nasevski (četvrti razred) i Dušan Popović (drugi razred) pokazali su izuzetno znanje na istom takmičenju u oblasti mašinstva.

Tehnička škola Zrenjanin osvojila je prvo mesto u generalnom plasmanu. Velike zasluge pripadaju i profesorima mašinstva Draganu Grbiću, Tatjani Perc, Iliji Arnautoviću i Radi Vukajlović koji su učenike pripremali  za takmičenje.

I Taxi Zrenjanin

Odlično znanje prikazano i u oblasti saobraćaja

26. Republičko takmičenje otvorenog tipa za učenike u oblasti saobraćaja, a prvi put sa učesnicima iz regiona ukupno 38 škola (Slovenija, Hrvatska, BiH, Makedonija, Bugarska, Crna Gora), održano je 05. i 06. aprila 2019. u Tehničkoj školi u Vranju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Učenici Tehničke škole Zrenjanin osvojili su treće mesto ekipno u konkurenciji takmičarski parovi i to: Milan Đekić i Mihal Petraš, tehničari drumskog saobraćaja četvrtog razreda.

Milan Đekić osvojio je četvrto mesto u pojedinačnoj kategoriji. Učenici koji su takođe bili uspešni su Filip Humbal, četvrti razred i Valentina Kuridža, učenica trećeg razreda.

Profesori koji su pripremali učenike za ovo takmičenje  su: Snježana Golić, Ranko Hrnjaz i Goran Armacki.

Učenici i zaposleni u Tehničkoj školi svakodnevno rade na podizanju kvaliteta nastave, uspeh ne izostaje, a postignuti rezultati nastavak su tradicije uspešnosti  ove škole kada su u pitanju takmičenja iz oblasti mašinstva i saobraćaja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh