I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

JKP „Vodovod i kanalizacija“: Privremeno izmešteni šalteri za reklamacije

Zbog radova na adaptaciji prostora u prizemlju zgrade JKP „Vodovod i kanalizacija“, privremeno su izmešteni šalteri Službe za prijem reklamacija i zahteva korisnika, info pult i blagajna.

Od ponedeljka 30. juna šalteri za prijem reklamacija i zahteva korisnika i info pult nalaze se u prostorijama naplatnog mesta u Gimnazijskoj 16 u Zrenjaninu. Za sve korisnike koji lično žele da podnesu reklamaciju ili određeni zahtev šalteri će im biti na usluzi svakog radnog dana od 7,30 do 13,30 časova.

U JKP „Vodovod i kanalizacija“ podsećaju korisnike da reklamacije i zahteve mogu poslati i pisanim putem, poštom, na adresu JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, Zrenjanin ili na mejl adresu info@vikzr.rs

PerSu marketi

Potvrde potrebne za postupak ozakonjenja objekata privremeno će se izdavati u prostorijama Službe naplate (kancelarija broj 6) u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Petefijevoj 3, svakog radnog dana od 7,30 do 13,30 časova.
Do daljnjeg neće biti aktivan broj telefona za prijavu stanja vodomera 593-003, a korisnicima koji žele da, između 20. i 25. u mesecu, prijave stanje svojih vodomera, i dalje su na raspolaganju brojevi telefona 535-773 i 530-344, broj za prijavu stanja putem SMS poruke 064/811 60 99, kao i mejl adresa sluzba.ocitavanja@vikzr.rs .

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Broj telefona Službe informisanja i poslovnih komunikacija 593-004 takođe će privremeno biti van funkcije, a kontakt sa službom korisnici mogu ostvariti putem besplatne info linije 0800/024-023.

Kao što je napomenuto privremeno neće raditi ni šalter blagajne u prizemlju zgrade JKP „Vodovod i kanalizacija“, a svoje račune korisnici mogu, bez plaćanja provizije, platiti u Gimnazijskoj 16 ili na nekom od preostalih 8 naplatnih mesta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh