I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Izmeštanje prosvetara nakon obrušavanja plafona

Povodom problema nastalog obrušavanjem plafona u zgradi Školske uprave za banat, juče je u Zrenjaninu održan sastavak između zaposlenih u toj službi, predstavnika Ministarstva prosvete, Srednjobanatskog upravnog okruga i Grada Zrenjanina.

Učesnici sastanka razmatrali su mogućnost privremenog izmeštanja zaposlenih na drugu lokaciju.

skolska-uprava-obruseni-plafon7

Predstavnici Ministarstva prosvete istakli su ovom prilikom da ne postoji osnov ni obaveza da ministarstvo vrši sanacije na objektima u vlasništvu Grada Zrenjanina, te je grad ponudio dva objekta u svom vlasništvu, od kojih je jedan u strogom centru grada, a u koje bi zaposleni u Školskoj upravi u najkraćem roku mogli da se isele.

I Taxi Zrenjanin

Kao moguće trajno rešenje, na sastanku je pokrenuto pitanje zgrade bivšeg Komiteta u koju bi, prema nameri koja postoji godinama unazad, mogle da se usele sve službe Srednjobanatskog upravnog okruga i republičke inspekcije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Podsećamo, 13. jula u jednoj od kancelarija Školske uprave za Banat obrušila se tavanica, što je treći, gotovo identičan slučaj koji se desio u poslednjih šest godina godina. Kompletna zgrada je u problematičnom stanju – nepostoje oluci zbg čega se voda sliva niz zidove, prolazi kroz trulu stolariju, zidovi se ljušte, voda kaplje direktno na instalacije i natapa itisone u kancelarijama.

skolska-uprava-obruseni-plafon8

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh