I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Drugi pišu

Izmene u sastavu Skupštine grada

U odborničke klupe zrenjaninske Skupštine na poslednjoj sednici vratili su se odbornici Goran Kaurić (DS) i Tibor Vaš (LSV), nakon odluke Upravnog suda o usvajanju žalbi i vraćanju mandata. Istog dana, izabrana su i četiri nova odbornika.

Neposredno nakon pristupanja Saveza vojvođanskih Mađara vladajućoj koaliciji u Zrenjaninu, ova stranka podnela je zahtev za razrešenje odbornika Halai Zoltana, koji će ubuduće biti član Gradskog veća. Njegovo odborničko mesto preuzela je Kristina Vidrač. Drugi odbornik SVM-a, Janoš Puškaš, zadržao je mandat, ali je imenovan za potpredsednika Skupštine grada. 

Skupstina grada

Zbog odlaska na funkcije načelnika Srednjebanatskog okruga, odnosno pomoćnika gradonačelnika Zrenjanina, ostavke su podneli odbornici Srpske napredne stranke Dušan Šijan i Duško Radišić, a umesto njih mandate su dobili Dragan Petrin i Radmila Marković. Na lični zahtev, mandat je prestao i odbornici Demokratske stranke Jeleni Radaković, umesto koje je u odborničku klupu seo Igor Naumovski.

PerSu marketi

Vladajuća koalicija na sednici održanoj u petak, „raspolagala“ je sa 37 glasova odbornika, dok je opozicija ostala na 30.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Izvor : zrenjanin.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh