I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Izmena režima saobraćaja i parkiranja – prvi put parking u dvorištu Pivare

U vreme održavanja manifestacije Dani piva, u periodu od 28. avgusta u 7 časova do 4. septembra u 12 časova, biće izvršena izmena režima saobraćaja u pogledu skretanja iz Ulice Nikole Pašića na Žitni trg.

Za saobraćaj će biti zatvorena ulica Vojvode Petra Bojovića od raskrsnice sa ulicom Nikole Pašića do knjižare Njegoš (posle ulaza u baštu Pivnice) kao i ulica Koče Kolarova, od raskrsnice sa ulicom Vojvode Petra Bojovića.

S obzirom na činjenicu da tokom svake godine postoji problem sa odvijanjem saobraćaja i parkiranjem, te činjenicom da je parking Žitni trg rezervisan za održavanje manifestacije, u ulicama koje se nalaze u neposrednoj blizini parkinga bić organizovan poseban režim saobraćaja i na taj način će biti obezbeđena dodatna mesta za parkiranje vozila.

I Taxi Zrenjanin

Parkiranje vozila organizovaće se na sledećim lokacijama:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
  1. Parking u dvorištu pivare – po prvi put ove godine
  2. Koče Kolarova – organizovaće se podužno parkiranje vozila sa leve strane kolovoza, od raskrsnice sa Prvom Proleterskom ulicom ka raskrsnici sa Ulicom Vojvode Petra Bojovića
  3. U Ulici Vojvode Petra Bojovića organizovaće se podužno parkiranje sa leve strane kolovoza od raskrsnice sa ulicom Save Tekelije do ulaza u baštu Pivnice

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh