I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Izmena radnog vremena trgovinskih objekata, bioskopa i Aviv parka

MALOPRODAJNI OBJEKTI GOMEX:

Radno vreme svih maloprodajnih objekata će biti od 07:30 do 18:00, svakim radnim danom i nedeljom.

– Snabdevanje robom se vraća u normalne tokove i ne postoji potreba za stvaranjem kućnih zaliha.
Organizovana je preraspodela radnog vremena tako da se smanje međusobni kontakti zaposlenih, a time i mogućnost prenošenja zaraze. Plate će ostati neizmenjene, bez obzira na umanjen fond radnih sati.
Uloženi su ogromni napori u cilju nabavke zaštitne opreme za radnike, čije pristizanje se očekuje vrlo uskoro, kažu u Gomexu.

–  Apelujemo na sve naše potrošače da se strogo pridržavaju odluke Vlade Republike Srbije o bezbednom rastojanju od najmanje 2 metra. Takođe, molimo naše cenjene kupce da imaju razumevanja za naše zaposlene koji rade pod dodatnim pritiskom, uz pojačane higijenske i sanitarne mere, navode u ovoj kompaniji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Persu Marketi

U skladu sa Naredbom Vlade Republike Srbije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije i Odlukom o proglašenju vanrednog stanja, počev od danas 18.03.2020 godine, svi PerSu marketi rade izmenjenim režimom. Radno vreme svih objekata biće od 7:30 do 18:00 h.

BIOSKOP „CINESTAR ZRENJANIN“

U skladu sa uredbama nadležnih državnih tela i preventivnim merama i preporukama nadležnih organa, bioskopi CineStar Pančevo, CineStar Zrenjanin i CineStar 4Dx Novi Sad od utorka 17.03.2020. otkazuju sve projekcije i privremeno prestaju sa redovnim radom – saopšteno je iz ove kompanije.

AVIV PARK ZRENJANIN

Radno vreme Tržnog centra Aviv Park je izmenjeno i sve radnje rade od 10 do 18 časova, osim apoteka i supermarketa – saopšteno je na zvaničnom sajtu ove kompanije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh