I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Izložba radova sa 17. Zrenjaninskog susreta slikara Srbije

U Malom salonu Narodnog muzeja Zrenjanin, 27. oktobra u 19 časova biće svečano otvorena izložba radova sa 17. Zrenjaninskog susreta slikara Srbije.

Ova izložba, koja se sada već tradicionalno organizuje u Malom salonu Muzeja, a čiji je organizator Udruženje likovnih amatera grada Zrenjanina (ULAZ), obuhvata najbolje likovne radove sa Susreta i trajaće do 10. novembra.

Selektor ovogodišnjeg Zrenjaninskog susreta slikara Srbije je Biljana Carić, umetnica rođena u Zrenjaninu, koja je diplomirala 1999. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, odsek crtež kod Halila Tikveše, a postdiplomske studije, odsek crtež, završila na FLU u Beogradu 2003. godine.

PerSu marketi

Glavna nagrada ovogodišnjeg Susreta, „Zlatna paleta“, pripala je Vesni Cvetkov, a nagrada „Sloboda stvaranja – Dragutin Ančić“ Jasmini Bogdanović. Biće dodeljeno i 6 pohvala Miri Damjan, Silviji Bašić, Radi Isakov, Svetlani Bojanić, Đorđu Latinoviću i Ranku Vulinu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh