I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Izložba pasa svih rasa sutra u Melencima – bogat fond nagrada

Sedma po redu nacionalna izložba pasa svih rasa biće održana prvog septembra u Melencima. Kinološko društvo Rusanda koje je organizator ove tradicionalne manifestacije očekuje veliki broj učesnika, ali i ljubitelja ovakvih manifestacija. Glavni pokrovitelj je Grad Zrenjanin.

Sedmi CAC u Melencima zakazan je za 1. septembar, u 10 časova. Tereni Banje Rusande biće mesto održavanja ovog skupa ljubitelja pasa i njihovih ljubimaca. Očekuje se između 250 i 350 pasa svih FC grupa – svih rasa pasa.

-Planirana je i mini-specijalka, odnosno revija ili prezentacija rase Cane corso, kaže za I love Zrenjanin Goran Bibin u ime Kinološkog društva Rusanda.

I Taxi Zrenjanin

-Takođe, naše društvo je jedno od onih koje podržava ideju pod imenom „Dete i pas“ pa ćemo imati jednu reviju u kojoj će najmlađi prezentovati svoje
ljubimce, dodaje naš sagovornik. Ova posebna revija pasa takođe se ocenjuje, a ideja je da se promovišu deca kao vodiči.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Celokupnu izložbu sponzoriše švedski proizvođač hrane za pse Husse, a glavni pokrovitelj manifestacije i ovoga puta biće Grad Zrenjanin. Fond za nagrade je bogat, ističu organizatori. Sudije su iz Srbije i Makedonije. Njih šestoro pobrinuće se za korektno ocenjivanje pasa učesnika. Dragan Babić, Zoran Đokić, Siniša Sančanin, Darko Gegoski, Peter Firic i Mirko Marković. Supervizor u ime Kinološkog saveza Srbije biće Sanja Momčilović Bogić. Domaćini i organizatori u Kinološkom društvu Rusanda su predsednik društva Damir Markov, podpredsednik Goran Bibin, a za organizaciju mini- specijalke Cane corso zadužen je Miroslav Kevrešan.
Organizatori ističu da je izložba svake godine sve bolje posećena i pozivaju sve ljubitelje pasa na druženje prvog septembra u Melencima. Ulaz je slobodan.

Foto: Kinološko društvo Rusanda

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh