I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Izložba pasa svih rasa sutra u Melencima – bogat fond nagrada

Sedma po redu nacionalna izložba pasa svih rasa biće održana prvog septembra u Melencima. Kinološko društvo Rusanda koje je organizator ove tradicionalne manifestacije očekuje veliki broj učesnika, ali i ljubitelja ovakvih manifestacija. Glavni pokrovitelj je Grad Zrenjanin.

Sedmi CAC u Melencima zakazan je za 1. septembar, u 10 časova. Tereni Banje Rusande biće mesto održavanja ovog skupa ljubitelja pasa i njihovih ljubimaca. Očekuje se između 250 i 350 pasa svih FC grupa – svih rasa pasa.

-Planirana je i mini-specijalka, odnosno revija ili prezentacija rase Cane corso, kaže za I love Zrenjanin Goran Bibin u ime Kinološkog društva Rusanda.

I Taxi Zrenjanin

-Takođe, naše društvo je jedno od onih koje podržava ideju pod imenom „Dete i pas“ pa ćemo imati jednu reviju u kojoj će najmlađi prezentovati svoje
ljubimce, dodaje naš sagovornik. Ova posebna revija pasa takođe se ocenjuje, a ideja je da se promovišu deca kao vodiči.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Celokupnu izložbu sponzoriše švedski proizvođač hrane za pse Husse, a glavni pokrovitelj manifestacije i ovoga puta biće Grad Zrenjanin. Fond za nagrade je bogat, ističu organizatori. Sudije su iz Srbije i Makedonije. Njih šestoro pobrinuće se za korektno ocenjivanje pasa učesnika. Dragan Babić, Zoran Đokić, Siniša Sančanin, Darko Gegoski, Peter Firic i Mirko Marković. Supervizor u ime Kinološkog saveza Srbije biće Sanja Momčilović Bogić. Domaćini i organizatori u Kinološkom društvu Rusanda su predsednik društva Damir Markov, podpredsednik Goran Bibin, a za organizaciju mini- specijalke Cane corso zadužen je Miroslav Kevrešan.
Organizatori ističu da je izložba svake godine sve bolje posećena i pozivaju sve ljubitelje pasa na druženje prvog septembra u Melencima. Ulaz je slobodan.

Foto: Kinološko društvo Rusanda

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh