I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

90 pasa na ocenjivačkoj smotri na Motelu Šumica

Kinološko društvo Pobednik iz Zrenjanina je u nedelju, 27. avgusta, na terenima Sportsko rekreativnog centra Motel Šumica, održalo prvu ocenjivačku smotru pasa svih rasa.

Veliki broj naših sugrađana je imao priliku da uživa u lepoti oko 90 rasnih pasa, koji su pristupili ocenjivanju, a KD Pobednik je za ovu priliku doveo dvojicu poznatih i veoma priznatih Međunarodnih kinoloških sudija, Firic Petera i Sinišu Sančanina.

PerSu marketi

Manifestaciju je zvanično otvorio Ivan Radišić, pomoćnik gradonačelnika grada Zrenjanina i tom prilikom je napomenuo da je za grad velika čast što su mladi kinolozi prihvatili da nastave jednu višedecenijsku tradiciju, da se poslednjeg vikenda avgusta, u samom gradu održava neka kinološka manifestacija.

Kane Korso, rotvajler i pudla

Nakon završetka ocenjivanja, održan je i revijalni izbor za najlepšeg psa smotre, a ulogu sudija, za ovu priliku, preuzeli su najmlađi kinolozi našeg grada, deca do 10 godina starosti, koja su, kao prave sudije, naravno uz asistenciju Firica i Sančanina, prvo pogledali sve se, a nakon toga i jednoglasno odlučili da za pobednika proglase psa AMAX, rase Kane Korso, koji je u vlasništvu našeg sugrađanina Miroslava Kevrešana.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Drugo i treće nesto su zauzeli rotvajler i pudla.


Prema procenama organizatora, Ocenjivačku smotru pasa na motelu Šumica je posetilo između 300 i 400 posmatrača.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh