I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Izložba na otvorenom – „Bazar za pazar“ okupiće oko 40 izlagača

Četrnaesta po redu izložba „Bazar za pazar“ biće održana ove subote, 1. jula, ispred Vodotornja. Reč je o manifestaciji koja na originalan način afirmiše ručni rad i okuplja veliki broj autora.

-Ovaj put ponuda će biti zaista raznovrsna i bogata. Svoje dela će prikazati oko 40 autora, a osim zrenjaninskih, ručne radove će prikazati i kreativci iz Kovačice, Novog Sada, Beograda i drugih mesta iz okoline grada. Unikatne torbe, ručno izrađeni hvatači snova, prirodni sapuni, ručno oslikani odevni predmeti, velika ponuda ručnog rađenog nakita, predmeti iz tkačke radinosti, samo su detalji ponude koja nas očekuje u subotu, najavljuju organizatorke ovog događaja, Sonja Antonić i Tijana Miškov.

I Taxi Zrenjanin

Prvi Bazar održan je 2011. godine i od tada do danas je postao manifestacija kojoj se jednako raduju i kreativci i posetioci, a od 2015. godine održava se na otvorenom u okviru Korzo festa. Ono što je posebna zanimljivost jeste da su za vreme održavanja Bazara i vremenske prilike uvek odlične, kako je najavljeno i za ovu subotu, zbog čega su oganizatorke pozvale sugrađane da prošetaju do centra i obraduju sebe ili drage ljude malim znakom pažnje.

„Bazar za pazar“ trajaće od 16 do 22 časa.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh