I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Izjava dr Milete Mihajlova nakon izbora

U saopštenju se navodi da je DS pojedinačno najjača u Zrenjaninu,da će na vlasti ostati ista koalicija, i da će u drugom kurug biti podržani kadidati SPSa i LSVa.

Demokratska stranka je zadovoljna postignutim rezultatom na izborima za odbornike Skupštine grada Zrenjanina. Rezultati su pokazali da je koalicija koja je i do sada vodila Grad – koalicija Demokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine – dobila najveće poverenje građana i zajedno sa SPSom i SVMom ima ubedljivo najveći broj odbornika. Zahvaljujem se, u svoje ime i u ime Demokratske stranke, na ponovo ukazanom poverenju.

Ovakvi rezultati daju nam razlog, ali i obavezu da vrlo brzo oformimo novu-staru koaliciju i nastavimo sa započetim poslom unapređenja života u Zrenjaninu. Lista „Izbor za bolji život – Demokratska stranka Zrenjanin“ je druga po broju osvojenih glasova u našem gradu, ali je, i dalje, pojedinačno najjača stranka u Zrenjaninu. Podsećam vas da smo mi jedina stranka koja je na ove izbore izašla samostalno, za razliku od SNS-a koji je oko sebe okupio nekoliko drugih partija, pokreta i udruženja (Demokratska stranka Srbije, Nova Srbija, Pokret Snaga Srbije, Pokret socijalista, izbeglička i preduzetnička udruženja itd), kao i Liga socijaldemokrata Vojvodine koja je, na izbore, izašla zajedno sa SPO. Demokratska stranka je pred birače izašla samostalno jer je želela da, bez predizbornih koalicija koje ne daju uvek jasnu sliku o snazi partije, iskreno proveri raspoloženje birača.

PerSu marketi

Rezultatima izbora za pokrajinske poslanike po većinskom sistemu, naravno da nismo zadovoljni i čestitamo protivkandidatima na uspehu.Demokratska stranka će u drugom krugu podržati, iskreno, kandidate LSVa i SPSa. Nesumljivo je da će i u naredne četiri godine piramida vlasti ići preko Demokratske stranke, od Predsednika republike, Republičke vlade, Pokrajinske vlade do Gradonačelknika Zrenjanina. Isto tako, nesumljivo je da će politički balon pravljen, ad hok, od Srpske napredne stranke, završiti politički ciklus i otići na smetlište političke

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh