I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Izdati gotovo svi lokali u vlasništvu grada koji se nalaze u centru

Iako se stiče utisak da je u poslednje vreme veći broj lokala u centru grada zatvoren i da čeka nove zakupce, u JP „Gradska stambena agencija“ uveravaju da su lokali koji su u vlasništvu grada, a dati njima na upravljanje, gotovo svi popunjeni.

Dragomir Radovanac, tehnički direktor Javnog preduzeća „Gradska stambena agencija”, izjavio je da su gotovo svi lokali u centru pod ingerencijom ovog preduzeća zauzeti i da postoji potražnja za poslovnim prostorom veće kvadrature.

– Potražnja postoji, a svi objekti koji su privedeni nameni su i izdati. U perifernom delu centra lokali nisu privedeni nameni, u nekima nema toaleta, u drugima struje, a kada se budu sredili biće i oglašavani. Jedan deo lokala je restitucijom vraćen vlasnicima, tako da imamo manju kvadraturu poslovnog prostora u odnosu na prošlu godinu, ali interesovanje ne opada – rekao je Radovanac.

PerSu marketi

Novi tržni centar u glavnoj gradskoj ulici ne pre sledeće godine

– I dalje postoji idejno rešenje za tržni centar do kojeg se došlo na osnovu potražnje za zakupom. Mislim da se do kraja godine podnose zahtevi za povraćaj imovine žrtvama Holokausta i tek onda ćemo znati da li možemo da nastavimo sa realizacijom ovog idejnog rešenja – dodaje Radovanac.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh