I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Izabrana prva predsednica Sekcije žena preduzetnica

Na sastanku Sekcije žena preduzetnica pri Uniji poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, 11. januara 2018. godine, članice su jednoglasno izabrale Dubravku Popović za Predsednicu sekcije.

Sekcija, koja je formirana krajem 2017. godine, je u proteklom periodu odredila ciljeve, prioritete, misiju sekcije i izradila plan aktivnosti  za naredni period.

„Smatramo da je naša misija konstantna edukacija poslovnih žena, negovanje pravih vrednosti, kao što je porodica. Pružaćemo podršku svim poslovnim ženama na polju usklađivanja poslovnih i privatnih obaveza kroz radionice i razne edukacije. Bavićemo se promocijom ženskog preduzetničkog duha, umrežavanje i kreiranjem povoljnog ambijenta kako za rad tako i za zabavu za žene u biznisu.“ – Dubravka Popović, Predsednica sekcije

Fordomanija

 

Dubravka Popović, suvlasnik i direktor RTV Santos Zrenjanin.

Počela je sa roditeljima porodični biznis pre više od dvadeset godina, kada je i osnovan Radio Santos, a tri godine kasnije i TV Santos.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Od 2009. godine preuzima vođenje firme, uz podršku sestre sa kojom zajedno radi i danas. Otvaranjem internet portala samo je upotpunila medijsku sliku i prilagodila se novim trendovima.

Ljubav prema poslu, disciplina, dobar tim, konstantno usavršavanje, podrška porodice i vera u to što radi, je nešto što je pokreće.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh