I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Humanitarni koncert za petogodišnjeg  Ivana Petrovića

U nedelju, 7. maja, od 17 sati u Mužlji održaće se humanitarni koncert za petogodišnjeg Ivana Petrovića. Događaj će biti organizovan u sali iza Katoličke crkve. Organizatori pozivaju sve koji mogu da tada dođu, uveličaju i ulepšaju druženje svojim prisustvom. I da svako pomogne koliko može da se prikupe neophodna sredstva za operaciju u Rusiji, na koju dečak Ivan Petrović mora da ide.

Ivan Petrović iz Česterega već dve i po godine ne vidi dobro na levo oko. Kako bi mu se vid popravio potrebno je da se operiše u Rusiji, ali i da nastavi sa terapijama na koje ide. Za Ivanovo lečenje neophodno je 856500 dinara. Novac se prikuplja preko humanitarne fondacije “BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić”.

Na koncertu učestvuju plesno-sportska grupa “Neca”, salseri, crkveni hor i drugi

U nedelju, 7. maja, u sali iza Katoličke crkve u Mužlji biće održan koncert na kojem će se prikupljati neophodna sredstva za lečenje dečaka. Koncert počinje u 17 sati. Ulaz je slobodan, ali će se donacije prikupljati u kutiji fondacije “BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić” koja će tamo biti postavljena.

Fordomanija

Na koncertu će učestvovati plesno-sportska grupa “Naca”, koju vodi Nataša Dujin, inače i inicijator i organizator ovog događaja, zatim salseri, crkveni hor i drugi gosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ivan Petrović mora na operaciju u Rusiju

Organizatori pozivaju sve ljude koji su u mogućnosti da dođu na koncert i da pomognu da se što pre prikupe sredstva potrebna za operaciju i terapije na koje petogodišnji Ivan Petrović mora da ide.

Kako bi Ivan jasno video neophodna mu je operacija levog oka u Rusiji, ali i odlazak na terapije koje bi mu pomogle da se njegov vid izoštri. Naime, i nakon opracije Ivan mora do sedme godine, na svaka tri meseca, da ide na terapije. A jedan tretman košta 51500 dinara. Za Ivanovo lečenje potrebno je 856500 dinara.

Novac se prikuplja preko humanitarne fondacije “BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić”

Svi koji mogu i žele da pomognu da se Ivan izleči, osim donacijom na koncertu u Mužlji, novac mogu da uplate na dinarski i devizni račun, ali i putem linka e-doniraj, koji se nalazi na sajtu humanitarne fondadije “BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić”.

Računi za uplatu novca za lečenje Ivana Petrovića su:

Dinarski: 160-465988-76

Devizni: 00-540-0002043.8

IBAN: RS35160005400002043887

Takođe, novac se prikuplja i putem SMS poruka. Potrebno je da se upiše 269 i SMS pošalje na 3030. Cena poruke je 200 dinara, a PDV se ne naplaćuje.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh