I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Srećno Ivane! Petogodišnjak otputovao u Rusiju na operaciju oka

Petogodišnji Ivan Petrović iz Česteraga, koji već nekoliko godina ima problema sa vidom, jutros je otputovao u Rusiju na operaciju levog oka. Novac za njegvo lečenje prikupljen je preko fondacije BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić. Porodica zahvaljuje svim ljudima velikog srca koji su donirali neophodna sredstva za operaciju. Ali i za nastavak tretmana na koje Ivan mora da ide.

Podsetimo, maleni Ivan Petrović dve i po godine ne vidi dobro na levo oko. Kako bi mu se vid popravio potrebno je da se operiše u Rusiji i da nastavi sa terapijama na koje ide. Terapije bi trebalo da pomognu da se Ivanov vid izoštri. Na njih mora da ide do svoje sedme godine na svaka tri meseca.

Za Ivanovo lečenje bilo je potrebno 856500 dinara. Zahvaljujući brojnim ljudima novac je za nepuna dva meseca prikupljen preko humanitarne fondacije BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić.

I Taxi Zrenjanin

Kako bi pomogli Ivanu da bolje vidi mnogi su slali sms poruke i uplaćivali novac na namenski račun. Uz to, kutije sa oznakom fondacije BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić za doniranje novca bile su postavljene i u nekoliko zrenjaninskih restorana i na gradskoj pijaci.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Takođe, bio je organizovan i humanitarni koncert koji je održan u Mužlji u sali iza katoličke crkve.

Na njemu su učestvovali plestno-sportska grupa “Naca”, koju vodi Nataša Dujin, inače i inicijator i organizator ovog događaja, zatim salseri, crkveni hor i drugi gosti.

Ivan Petrović otputovao na kliniku Fjodorov u Kalugi

Ivan Petrović jutros je otputovao u Rusiju na kliniku Fjodorov u Kalugi, gde bi uskoro trebalo da bude i operisan.

Porodica se zahvaljuje svim ljudima velikog srca koji su odvojili deo svojih primanja i pomogli da se novac neophodan za Ivanovo lečenje prikupi. Kao i opštini Žitište, Štraparijadi i Mesnoj zajednici Čestereg, radnicima MBS Ceteks-a, kompaniji Mrkšićevi salaši i restoranu Boemi Ninić.

Redakcija portala I love Zrenjanin želi Ivanu da operacija prođe uspešno. Da se brzo oporavi i da i on, kao i druga deca, lepo vidi na oba oka.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh