I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Istraga protiv javnog izvršitelja zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja

Viši javni tužilac u Zrenjaninu doneo je naredbu o sprovođenju istrage i saslušao osumnjičenog B. P. iz Novog Sada, zaposlenog kao javni izvršitelj sa sedištem kancelarije u Zrenjaninu, osumnjičenog B.S. iz Zrenjanina, lice koje je radilo u navedenoj kancelariji javnog izvršitelja, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo Zloupotreba službenog položaja, kao i protiv osumnjičenog M.P. iz Novog Sada, zbog krivičnog dela Zloupotreba položaja odgovornog lica u saizvršilaštvu.

Osumnjičeni se terete zbog zloupotreba u postupku izvršenja radi naplate potraživanja izvršnog poverioca, prodajom nepokretnosti izvršnog dužnika – poslovnog prostora u Zrenjaninu, a što su učinili u korist privrednog društva “HOME INTERPOINT“ iz Novog Sada, kome je time i pribavljena protivpravna imovinska korist u iznosu od preko 7 miliona dinara.

Nakon saslušanja osumnjičenih, Viši javni tužilac u Zrenjaninu je nadležnom sudiji za prethodni postupak, predložio određivanje pritvora protiv osumnjičenih.

PerSu marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh