I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Istorijski dan – Zrenjanin sutra dobija fabriku vode

Fabrika vode u Zrenjaninu biće puštena sutra u rad, pa će tako građani trinaest i po godina nakon zabrane upotrebe vode iz gradskog vodovoda za piće, dobiti ispravnu pijaću vodu.

Početak rada fabrike najavljen je za 8 časova, a direktan prenos građani Zrenjanina moći će da prate putem Fejsbuk stranice I love Zrenjanin https://www.facebook.com/ZRENJANIN/

Posle najava da će postrojenje biti pušteno u rad u oktobru prošle godine, zatim duge zime koja je na kratko usporila završetak radova, postrojenje je konačno završeno, a sa njim i faza kupovine flaširane vode u ogromnim količinama. Očekuje se da će nadležni sutra , nakon puštanja postrojenja u rad, podsetiti i koliko će koštati kubik prečišćene vode.

I Taxi Zrenjanin

Posle brojnih epizoda i najava kroz koje je javnost prošla, poput dgovora sa Vasertehnikom, izgradnjom eko-česama, pomeranja rokova – saradnja sa konzorcijumom Gruppo Zilio, Gruppo Zilio doo i Synertech, urodila je plodom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh