I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Ističe rok za podnošenje zahteva za priključenje na kanalizacionu mrežu

Početkom novembra, meštani Kleka, Ečke, Elemira i Melenaca onih ulica u kojima je izgrađena kanalizaciona mreža, dobili su poziv preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ da se priključe na mrežu.

vodovod

Tada je navedeno da građani imaju rok od 30 dana od dobijanja obaveštenja da podnesu i zvaničan zahtev za priključenje, a 60 dana nakon što se priključe, imaju i obavezu da u roku od 60 dana van upotrebe stave septičke jame.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ omogućilo je onim građanima koji ispoštuju navedene rokove, da prošu bez naknadnih troškova.

I Taxi Zrenjanin

-Svesni materijalne situacije, a i činjenice da su građani učestvovali u izgradnji kanalizacije, odlučili smo da za sve one korisnike koji ispoštuju rokove i Zahtev podnesu u roku od 30 dana od dobijanja obaveštenja, ne naplatimo taksu za izdavanje Uslova za priključenje na kanalizacionu mrežu u iznosu od 1.683 dinara, a taj rok ističe u utorak 15. decembra, i svi oni koji nakon toga podnesu Zahtev biće u obavezi da pomenutu taksu plate, kaže za portal I love Zrenjanin rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija Siniša Gajin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

To preduzeće je podjednostavilo proceduru podnošenja Zahteva za priključenje na kanalizacionu mrežu, pa zako zahtev, koji se predaje na šalteru preduzeća u Petefijevoj 3, treba da sadrži: ime i prezime, ulicu i broj, naseljeno mesto i šifru korisnika koja se nalazi na računu SON-a, datum podnošenja i potpis podnosioca.

Uz Zahtev se obavezno dostavljaju kopije lične karte i poslednjeg računa SON-a. Zahtev se može preuzeti i sa sajta preduzeća www.vikzr.rs ili prepisati u kancelarijama mesnih zajednica u ova 4 mesta.

-Pošto su u pitanju naseljena mesta, da bi smanjili troškove građanima za prevoz, Uslovi za priključenje će biti izdati na licu mesta odmah po podnošenju Zahteva. Pored toga omogućili smo i da jedna osoba podnese uredno popunjene Zahteve za više korisnika i za njih preuzme Uslove, rekao je Gajin.

Podsećamo, JKP „Vodovod i kanalizacija“ ne naplaćuje priključak na kanalizacionu mrežu, a obaveza korisnika je da se nakon dobijanja Uslova o svom trošku poveže na kanalizaciju od svog objekta do kanalizacionog šahta. U skladu sa Odlukom Skupštine grada Zrenjanina naplata usluge odvođenja otpadnih voda i održavanja mreže, koja je uračunata u cenu odvođenja voda, počinje da se naplaćuje po isteku 30 dana od dostavljanja obaveštenja za sve korisnike bez obzira da li su se priključili na kanalizacionu mrežu ili nisu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh