I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Ispod pruge neprohodno, preko pruge nebezbedno – početak radova na prolazu 25. septembra (VIDEO)

Nakon gotovo 2 meseca od najavljenog početka radova na prolazu ispod železničke pruge, radovi će najavljeno je iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ početi 25. septembra.

Saopštenje iz ovog preduzeža prenosimo u celosti.

Radovi na zameni dotrajale vodovodne mreže na potezu oko prolaza ispod železničke pruge u naselju Berbersko, a kojima će biti trajno rešen problem sa curenjem vode u samom prolazu i njegovoj neposrednoj okolini, nisu počeli u najavljenom terminu iz razloga što je kasnila isporuka dela opreme i materijala naručenih za potrebe izvođenja radova.
U međuvremenu je veći deo potrebnih materijala i opreme pristigao, pa će se od sutra ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin naći na pomenutoj lokaciji i započeti sa radovima na pripremi terena za izvođenje građevinskih radova na zameni vodovodne mreže u dužini od oko 100 metara.

 

I Taxi Zrenjanin

NASTAVLJENI RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI U NASELJU MALA AMERIKA

Radovi na kanalizacionoj mreži u naselju Mala Amerika započeti sredinom decembra 2019. nastavljeni su 23. septembra. Radi se o ulicama Stevice Jovanovića i Đorđa Stratimirovića.
Radovi na kanalizacionoj mreži  prekinuti su nakon nesrećnog slučaja koji se dogodio na gradilištu, a sada su se stekli svi uslovi da radovi budu nastavljeni. Planirano je da radovi, ukoliko ne dođe do neplaniranih situacija, budu završeni za 20 radnih dana.
Radovi na fekalnoj kanalizaciji obuhvataju zamenu kanalizacionih cevi i izgradnju novih kanalizacionih šahtova u ulicama Stevice Jovanovića i Đorđa Stratimirovića, a sa ciljem da se otkloni postojeća havarija na fekalnoj kanalizacionoj mreži, spreči sporadično izlivanje otpadnih voda i omogući njihovo nesmetano prikupljanje i odvođenje na teritoriji celog naselja MalaAmerika.
Zbog potreba izvođenja radova, a u skladu sa dinamikom izvođenja, doći će do zatvaranja pomenutih ulica za saobraćaj. Trenutno je za saobraćaj zatvorena ulica Stevice Jovanovića, od ulaza u ulicu Rade Končara do ulice Đorđa Stratimirovića. Mesto izvođenja radova obeleženo je odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, a saobraćaj će se odvijati alternativnim pravcima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh