I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Najnovije vesti

Investitorima 30 odsto niža cena ako zemljište plate odmah

Odbornici Skupštine grada Zrenjanina usvojili su danas Predloge Odluka o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u radnim zonama „Severozapad Elemir“, „Jugoistok I“ i „Plinara“ koje bi, sudeći po izjavi gradonačelnika, mogle uskoro da dobiju investitore.

ind-zona

Sazivanje sednice po hitnom postupku još više potvrđuje navode gradonačelnika Čedomira Janjića da je lokalna samouprava dobila nekoliko pisama namera potencijalnih investitora.

Pored tih tačaka dnevnog reda usvojen je još jedan predlog koji definiše nove pogodnosti za privlačenje domaćih i stranih ulagača.

I Taxi Zrenjanin

– Iskoristili smo priliku da kroz ovu tačku dnevnog reda dodatno stimulišemo potencijalne investitore i da im odobrimo komercijalni popust od 30 odsto u odnosu na punu cenu ako gradsko građevinsko zemljište plate odmah, rekao je Janjić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Na sednici je razmatran i predlog kojim je konačno izdefinisana sudbina spornog urušenog objekta u centru grada, kuće Filkovića.

Foto: srbija-nekrenine.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh