I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Alati za uspešno vođenje Instagram profila – predavanje u Startit Centru

Sledećeg četvrtka, 21. februara, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin će biti organizovano predavanje na kojem će Milan Milićev pričati o aplikacijama koje se koriste za uspešno vođenje Instagram profila i koje su to strategije predviđene za 2019. godinu.

O predavanju

Milan će na ovom predavanju pričati o tome koje su to aplikacije koje će unaprediti vaše Instagram prisustvo. Pokazaće prisutnima kako da planiraju svoje objave, kako da odaberu adekvatne haštegove. Takođe, daće predloge aplikacija i savete kako da kreativnije obrađuju svoje fotografije, ali i gde i kako da prate analitiku svojih objava i pratioca. Saznaće i koje su to efikasne strategije za dobijanje boljih rezultata.

Detaljnije o predavanju pročitaj ovde.

PerSu marketi

Predavanje je namenjeno svima koji imaju svoje poslovne Instagram profile i bave se digitalnim marketingom, imaju svoj manji biznis, rade preko interneta ili žele da nauče više.

Predavač

Milan Milićev se više od 10 godina profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Održao je nekoliko desetina predavanja i radionica i nekoliko kurseva u Startit Centru. Aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja. Trenutno radi u firmi Progressive Media kao Lead Web Designer.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijava

Predavanje će se održati u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu) 21. februara u 18 časova. Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna punjavanjem ove forme.

Pratite njihova dešavanja

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh