I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Inspekcija i policija uklanjaju „divlje“ pijace

Nakon prošlonedeljnog sastanka Unije poslodavaca i Udruženja preduzetnika Zrenjanina sa načelnicom Srednjobanatskog okruga Tanjom Dulović,  a u skladu sa obavezom koja proističe iz Socijalno ekonomskog sporazuma koji su zaključili Vlada Republike Srbije, Savez samostalnih sindikata i UGS Nezavisnost u vezi sa “ radom na crno “ –  pokrenuta je velika  kampanja nadzora na pijacama.

Ove nedelje su komunalna inspekcija i policija obišle i lokaciju mesne zajednice “ Zeleno polje “ I tom prilikom su popisani svi oni koji se bave pijačnom prodajom. Njima je rečeno da mogu da budu tu do kraja nedelje a da nakon toga moraju dase sklone. Podsećamo da je u ovoj mesnoj zajednici u toku postavljanje nove pijace, donete su tezge i obezbeđena je nova lokacija čime pijačari baš i nisu bili zadovoljni.

Njihova sloboda je bila tolika da su bez ikakve naknade “ delatnost “ proširili čak do mesne zajednice i u parku gde izlažu i “starež”, a nakon njihovog odlaska primetna je i gomila smeća koju ostavljaju za sobom. Kako saznajemo oni su se organizovali kako bi zadržali svoje mesto tu a kako će se sve završiti -biće poznato u ponedeljak.

PerSu marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh