I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Dobre Vesti našeg grada

„Inocoop 2012“ znatno bolji od prošlogodišnjeg

U Zrenjaninu je danas zatvoren XIII Međunarodni sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva INOCOOP, koji je sudeći po reakcijama organizatora, učesnika i posetilaca neuporedivo bolji od prethodnog. Iako je bilo sumnje u uspešnost sajma i broj posetilaca s obzirom na činjenicu da se Inocoop ove godine prvi put održava van programa Dana piva – dogodilo se suprotno.

Jedan od atraktivnijih štandova

Prema rečima predsednika Opšteg udruženja preduzetnika Zrenjanina Miroslava Đurića, ove godine je zbog izostanka Dana piva uloženo mnogo više u rekalmu i ostale marketinške aktivnosti kako bi posetioci i organizatori bili obavešteni da se Inocoop, iako samostalno, ipak održava u već ustaljenom terminu – poslednjim danima avgusta. O uspešnosti  sajma svedoči i činjenica da su sajamske „ulice“ ove godine morale biti sužene zbog povećanja broja i veličine štandova – rekao je Đurić za naš portal.

Fordomanija

Raznovrsna izložba povrtarskih proizvoda

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ove godine je učestvovao primetno veliki broj Komora iz regiona i inostranstva što je izuzetno važno uzimajući u obzir da svaka od njih okuplja privrednike iz svoje oblasti kojima će kasnije prezentovati uslove i mogućnosti saradnje sa Zrenjaninom. Inocoop 2012 biće upamćen i po poseti velikog broja ministara, pokrajinskih sekretara, gradonačelnika i gradskih funkcionera.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh