I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Za radost dece sa smetnjama u razvoju

Karate klub Zrenjanin jedini je na ovim prostorima koji u svom redovnom trenažnom procesu organizuje rad sa sportistima ometenim u razvoju. Za pet godina postignuto je mnogo, više nego što je iko očekivao, na zadovoljstvo i dece i roditelja, a najviše su ponosni na organizovanje jedinstvenih inkluzivnih kampova na kojima se sportisti iz redovne populacije i sportisti sa smetnjama u razvoju zbližavaju, upoznavaju i zajedno treniraju.
Ovogodišnji peti inkluzivni kamp okupio je 30-tak sportista sa smetnjama u razvoju i sportista iz redovne populacije iz Zrenjanina, a za brojne aktivnosti na ovogodišnjem, petom kampu koji se tradicionalno održao na Deliblatskoj Peščari u ŠRC „Čardak“ u periodu od 09. do 15. aprila, bili su zaduženi volonteri zrenjaninske Kancelarije za mlade Tatjana Prpić, kao i sekretar Udruženja „Suncokret“ Slaviša Babić. Generalni pokrovitelj 5. Inkluzivnog kampa bio je Grad Zrenjanin, a partneri u realizaciji projekta bili su još i Udruženje za mentalno nedovoljno razvijene osobe „Suncokret“, zrenjaninska Kancelarija za mlade, Sportrehamedica, JP Vojvodinašume.
Na ovogodišnjem kampu zrenjaninskim karatistima pridružili su se i atletičari Atletskog kluba Banat koji su sa svojim trenerom Petrom Tankosićem pripremali za predstojeća takmičenja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh