I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Inicijativa „Stop splavovima“ demantovala da će učestvovati na protestu

Predstavnici Građanske inicijative „Stop splavovima“ demontovali su danas da su podržali najavljeni građanski protest „Obećanja smo siti, život nam fali“ koja se planira za 30. maj u Zrenjaninu.

stop-splavovima

U okviru naše građanske inicijative zalagali smo se za uspostavljanje vladavine svake vrste prava, a naročito onih koja su često ugrožena, prava građana. Slažemo se da razloga za nezadovoljstvo ima, ali želimo da naglasimo da niko od nas nije ni na koji način uzeo učešće u organizaciji ovog skupa, niti je bio u bilo kakvoj komunikaciji sa organizatorima koji se pominju. Slobodno možemo reći da je ime građanske inicijative „Stop splavovima“ na najgrublji način zloupotrebljeno. Građani koji su učestvovali u protestima protiv postavljanja splavova-kafana imaju pravo da izraze svoje nezadovoljstvo ukoliko to smatraju za potrebno jer je to stvar ličnog opredeljenja, ali se to ne može dovoditi u vezu sa našim aktivnostima, rekla je za portal I love Zrenjanin članica Građanske inicijative „Stop splavovima“ Milana Vukov.

Podsećamo, organizatori protesta naveli su pre nekoliko dana da je došlo do kulminacije stanja u kom se grad trenutno nalazi. Zamerke su prevashodno upućene na rad aktuelne vlasti, zbog čega su pozvali građane da izađu na ulice i poslednjeg dana pokažu svoje nezadovoljstvo.

I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh