I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Informisanje o vakcinisanju protiv korona virusa i putem kol-centra Gradske uprave

Gradska uprava grada Zrenjanina saopštila je da se sugrađani zainteresovani za vakcinisanje protiv virusa COVID-19 o tome mogu informisati i putem kol-centra Gradske uprave. Brojevi kol-centra Gradske uprave su 066/866-0591 i 066/866-0600 i u funkciji su radnim danima od 07-15 časova.

– Naime, od juče građani Srbije, popunjavanjem upitnika na Portalu eUprava, mogu iskazati interesovanje za vakcinisanje protiv COVID-19. Popunjavanjem upitnika i slanjem zahteva ne daje se saglasnost za vakcinaciju, već isključivo iskazuje interesovanje. Saglasnost za vakcinaciju je dokument koji se potpisuje kod lekara i ukoliko se građani odluče da se vakcinišu, taj dokument će tamo potpisati, navode u Gradskoj upravi.


Kako bi omogućili svima koji nisu u mogućnosti, ili im je to komplikovano, da na ovakav način iskažu interesovanje za vakcinisanje, zaposleni u Gradskoj upravi će, nakon telefonskog poziva, to učiniti u njihovo ime. Pretpostavka je da mnogi stariji sugrađani, koji pripadaju rizičnoj kategoriji stanovništva, ne koriste internet i ne snalaze se u elektronskim prijavama ili nemaju pomoć u tome, pa je najjednostavnija mogućnost da se jave telefonom.

I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh