I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Informacija za posetioce moto-trke: trasa staze, prilaz motornim vozilima

Grad Zrenjanin obaveštava posetioce moto-trke za “Veliku nagradu Zrenjanina”, u subotu i nedelju, o satnici trke, trasi staze i mogućnosti prilaza motornim vozilom. 

SATNICA TRKE: 

Subota, 16. septembar:10.00 časova – početak treninga14.30 časova – start trka17.00 časova – očekivani završetak trka

Nedelja, 17. septembar: 09.00 časova – početak treninga13.00 časova – start trka17.00 časova – očekivani završetak trka

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

TRASA STAZE “JUGOISTOK”: Start i cilj staze dužine kruga 3.000 metara je na ukrštanju glavne saobraćajnice kroz industrijsku zonu i deonice obilaznog puta oko Zrenjanina koja je završena u tom delu. U zoni starta / cilja, kao i duž staze biće postavljene tribine za gledaoce, a organizatori mole publiku da se pridržava režima dolaska i kretanja duž staze, što je u njenom interesu.

Šematski prikaz staze:   

INFORMACIJA ZA POSETIOCE KOJI DOLAZE MOTORNIM VOZILOM: Dolazak na stazu motornim vozilima posetiocima će biti omogućen trasom pored novog “Šinvoza” i “Radijatora” (skretanje levo posle nadvožnjaka kod „BEK“-a), potom privremenom saobraćajnicom do izgrađenog dela obilaznice oko Zrenjanina i onda desno asfaltnim putem (obilaznicom), sve do ulaza u industrijsku zonu. Vozila će biti moguće parkirati uz trasu obilaznice.  Sadašnji ulaz u industrijsku zonu, kod preduzeća “Alpin”, biće zatvoren za motorna vozila.

Šematski prikaz dolaska vozilima do industrijske zone „Jugoistok“:

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh