I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

I osobe sa invaliditetom su naši sugrađani

U Srbiji se mnoge stvari rade da bi se ispoštovali propisi i da bi se popunio deo godišnjeg plana preduzeća koji se zove : društvena odgovornost.

Osobe sa invaliditetom u našem gradu najbolju poznaju ovu tematiku, daleko bolje od nas koji pišemo i iz tog ugla pokušavamo da doprinesemo podizanju svesti javnosti. U Zrenjaninu se generalno retko mogu videti osobe u invalidskim kolicima, ne zato što ih ima malo, nego zato što nemaju uslove za kretanje i ulazak u neke institucije.

Prilaz za invalide aleksandar Kelemen

„Čik, priđi..“   Foto : A. Kelemen

PerSu marketi

Konačno, u 21.veku trebali bismo razmisliti o jedinstvenom projektu koji bi rešio ovo pitanje istovremenom izgradnjom velikog broja prilaza na mestima gde je to neophodno. Podržaćemo najavljeno otvaranje kancelarije za lica sa invaliditetom u Gradskoj upravi, i sve druge projekte koji budu išli u korist toj kategoriji naših sugrađana.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pre otpočinjanja bilo kakvog projekta, bilo bi pošteno saslušati njihove potrebe. To je najmanja obaveza koju imamo prema licima sa invaliditetom.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh